Trainingen en coaching

Wij staan bekend om onze ludieke trainingen en onze betrouwbare 1-op-1-coaching.

'Anders' is onze passie. Wij verzorgen teambuilding, trainingen en coaching net even anders dan wat je gewend bent door echt Out-Of-The-Box het programma aan te vliegen en uit te voeren. We hebben geen standaard aanpak of programma omdat jij het materiaal bent waarmee we werken en jij bent niet standaard. Daarom zijn we er voor mensen die vastberaden zijn en die lef hebben.

Door uit je comfortzone te stappen ben je in staat hogere doelen te bereiken. Ik help jou daarbij kracht te vinden.

Wij helpen jou en jouw medewerkers de professionele vaardigheden aan te leren. Hierbij geldt ook de persoonlijke houding van mensen als kritieke succesfactor. De persoonlijke houding van een individu vormt immers de basis voor zijn of haar professionele handelen. Toch wordt er in de praktijk vaak alleen gestuurd op veranderingen in dit professionele gedrag, en niet op de zo belangrijke onderliggende persoonlijke basis. Coaching kan hierin uitkomst bieden.

Interesse in een frisse kijk op de tot nu toe gevolgde koers? Of gewoon eens kijken hoe B On The Move jouw activiteiten kan ondersteunen? Dan komen wij graag bij je langs voor een vrijblijvend en beslist verhelderend kennismakingsgesprek.Teambuilding door middel van koken


Managementtrainingen met honden


Managementtrainingen in de natuur