B On The Move
Team- en business mentoring
WordPress Twitter Facebook
maxima
Herhuisvesting Da Vinci College Leerpark
Jachthond
Managementtraining met honden
Workshop
Team mentoring door middel van koken met De Werkmij

Trainingen en coaching

Wij staan bekend om onze ludieke trainingen en onze betrouwbare 1-op-1-coaching.
Teambuilding trainingen kunnen bijvoorbeeld worden gegeven in een horecaomgeving of door middel van de Japanse Darbuka-vaastrommel. Of wat dacht u van: een training met honden en/of roofvogels.
Het dierenrijk en onze dieren zijn de spiegel. Ontelbare metaforen zijn mogelijk en versterken thema’s zoals communicatie, leiderschap, durf, anticiperen, samenwerken, verandering. Echter zorgen wij dat dit praktisch vertaald en zichtbaar is. Een blijvend leermoment.

Wie toe is aan een totaal andere beleving moet eens de confrontatie aangaan met de oerinstincten. U leert de baas te worden over honden en/of roofvogels, u ervaart hoe belangrijk duidelijk communiceren is en u leert te reageren op signalen en prikkels. De perfecte match tussen mens en dier komt tot stand dankzij de perfecte begeleiding door trainers die nationaal en internationaal absolute toppers zijn op hun vakgebied.

Wij helpen uw medewerkers de professionele vaardigheden aan te leren. Hierbij geldt ook de persoonlijke houding van mensen als kritieke succesfactor. De persoonlijke houding van een individu vormt immers de basis voor zijn of haar professionele handelen. Toch wordt er in de praktijk vaak alleen gestuurd op veranderingen in dit professionele gedrag, en niet op de zo belangrijke onderliggende persoonlijke basis. Coaching kan hierin uitkomst bieden.

Interesse in een frisse kijk op de tot nu toe gevolgde koers? Of gewoon eens kijken hoe B On The Move uw activiteiten kan ondersteunen? Dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend en beslist verhelderend kennismakingsgesprek.

teambuilding koken 1
Teambuilding door middel van koken
teambuilding koken 2

teambuilding koken 1
Managementtrainingen met honden
teambuilding koken 2

teambuilding koken 1
Managementtrainingen met honden
teambuilding koken 2

Referenties
Groei Retrieving Emotion VSB Ziegler
Contact|Sitemap|Twitter