Projecten

Wij zijn bekend met de wereld van projecten die eenmalig in jouw bedrijf voor komen. Een complexe verhuizing, een verbouwing, groei van het bedrijf, inkrimping van het bedrijf, het opstellen van een veiligheidshandboek, het opstellen van een onderwijsplan; wij hebben er ervaring mee.
B On The Move levert een diversiteit aan diensten:

  • Facilitymanagement . Facilitaire zaken en gebouwenbeheer zijn vaak ondergeschoven in de organisatie, en dat terwijl het primaire proces absoluut niet zonder deze twee vakgebieden kan.
  • Projectmanagement . Wat als plotseling de spil in de organisatie wegvalt? Wij vangen het voor je op.
  • Verhuismanagement . Het coordineren van complexe verhuizingen. Het schrijven van tenders/aanbestedingsdocumenten.
  • Verkoop en levering van kantoormeubilair . Snel betaalbaar kantoormeubilair nodig? Wij leveren hoge kwaliteit met spoed en lossen het probleem op.
  • Ontwikkelen en implementeren van leer-werktrajecten .
  • Veiligheid en terrorismepreventie . Bijvoorbeeld het beveiligen van het pand of het maken van het Calamiteitenplan. In dit draaiboek komen alle zaken aan de orde die te maken hebben met de veiligheidsaspecten in en om jouw organisatie. Van te ondernemen acties bij een bommelding, het pesten in jouw organisatie, wat te doen bij het overlijden van een leerling of collega/leerkracht tot de voorbereidingen van (brand)gevaarlijke werkzaamheden in of om het pand. Aan alles is gedacht.

Diverse projecten kunnen onder één noemer worden uitgevoerd. B On The Move regelt het allemaal.

Maak een vrijblijvende afspraak voor alle mogelijkheden